Verzorging & Finishing

Schwarzkopf Osis+

Wil je de master worden in zeer innoverende styling producten om het onbereikbare te bereiken? Wil je onbeperkte inspiratie om je creativiteit los te laten? Dan is het tijd om je grenzen te verleggen met de OSiS+, ontwikkeld om je eigen signature style te creëren. OSiS+ is de ultieme look-based assortiment, bestaande uit nieuwe heroes en iconische producten met unieke, kneedbare texturen. Laat je inspireren in de salon met de laatste trends en ontdek hoe je stijlen thuis kunt hercreëren met tips en tricks van internationale fashion bloggers. Bereid je voor om de hotste trendsetter te worden van je buurt!

Schwarzkopf Igora Royal

Schwarzkopf Professional’s haarkleuringmerk IGORA ROYAL biedt echte kleur in high definition met compromisloze dekking en onovertroffen kleurbehoud. Ontwikkeld door en voor coloristen. IGORA ROYAL laat je creativiteit stromen met de tools om verbeelding werkelijkheid te laten worden met true-to-tuft kleurresultaten voor ultieme betrouwbaarheid – zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Bekijk onze portfolio met permanente kleuren die zijn ontwikkeld als oplossing voor de eisen van jouw dagelijkse kapsalonpraktijk. Van specifieke klantenbehoeften zoals gehele dekking en beter hoofdhuidcomfort tot het tevredenstellen van de meest creatieve colorist met keuze uit meer dan 120 schitterende, onderling mengbare kleuren.

Schwarzkopf BC Bonacure

Wij houden net zo veel van uw haar als u. Met onze grote reeks haar- en verzorgingsproducten, biedt Schwarzkopf Professional een oplossing voor alle haarsoorten. Voor bruin en blond haar, dik en dun haar en gekleurd haar: er zijn vele producten beschikbaar voor het bestrijden en verminderen van de gevolgen van de techniek, het milieu, warmte, vochtigheid en chemische middelen. Maak de juiste keuze en laat je haar in een van onze kapsalons verzorgen zodat het opnieuw opleeft.